[ terug ]    

Website 

Hebben we nog een website nodig in deze tijd van sociale media en andere snelle portals, het antwoord is jazeker. Doch uitgebreide dure design website's zijn overloaded en worden als lastig beschouwd, de grote fouten zijn :  te veel kliks, te veel pagina's, te veel blabla, flash website's met "enter" enz....  allemaal overbodig!  De sleutel  tot succes is  "keep it simple".  De bezoekers willen enkel nog de algemene info om u snel te kunnen lokaliseren en uw beschikbare communicatie kanalen.
Vb, u hebt een bakkers winkel met de naam "Peeters" in Hamme, uiteraard is de naam van uw winkel voor u van belang en soms emotioneel, toch is dit het minste belangrijk en zal je je product, locatie en communicatie op de éérste plaats moeten zetten in je internet marketing campagne. Begin met uw product "bakkerij", naam "Peeters", locatie "Hamme", simpel toch, www.bakkerijpeetershamme.be, zo word je het snelste opgenomen en gevonden in de zoekmachines en zo word het ook uitgesproken!  Begin altijd met je domeinnaam, is deze naam  niet meer vrij, draai de woorden om, "peetersbakkerijhamme", er zijn altijd combinatie's die nog vrij zijn, opgelet, gebruik geen koppeltekens en zelfs al is uw domeinnaam langer dan je wenst, het is altijd van belang zeer duidend te zijn.  Korte domeinnamen zijn meestal bezet en zijn enkel belangrijk voor merken.
Het is voor de zoekende van grootst belang je snel en duidelijk te vinden met de info die zij op die moment nodig hebben, vb je telefoonnummer en je openingsuren en hoe ze snel bij jou  kunnen geraken of hoe ze snel iets kunnen bestellen. Dus maak in plaats van een dure website, een simpele statische webpagina, ook wel een landingspagina of digitaal visitekaartje genoemd.  Waarom één enkele pagina?, de zoekmachines lezen meestal enkel de homepagina van een website, dit is dan ook het énige wat je hoeft te maken... daar moet dan ook alles opstaan.   Bovenaan je naam en activiteit "Bakkerij Peeters" daaronder uw adres, straat, huisnummer en stad of gemeente, telefoon en e-mail, openingsuren en tenslotte een kaart van uw locatie. Het lijkt allemaal zo moeilijk maar het is zo simpel. Onderaan of bovenaan de links naar je webshop, partners en derden pagina's zoals FB, Youtube, Instagram en andere en je bent klaar!  Als achtergrond kan je dan een beeld van je winkel of product plaatsen.

Conclusie : wat is belangrijk voor de zoekende?, je snel op te merken en te vinden wat ze zoeken... Dwz, je te vinden op de éérste pagina!
Heb je moeite of geen tijd om je internet campagne op te zetten of je weet niet hoe eraan te beginnen, contacteer ons, info@lokaalweb.be, wij doen alles voor u.  (dvc) 
    
 
  LOGIN


LOKAALWEB Media
Leopold II Laan 35
9200 Dendermonde
052.20.06.62
0470.20.06.00
info@lokaalweb.be