[ terug ]    

Nog klanten nodig?

Kijk wat de grote jongens doen....  Wakkere zakenmensen onderzoeken wat er gebeurt bij hun concurrenten.  Het is zeker belangrijk om te weten hoe de grotere merken en bedrijven omgaan en praten met hun bestaande klanten.  En wat uw klanten zeggen over uw bedrijf?  Google uw eigen winkel of bedrijf en kijk wat de resultaten zijn, u zal versteld staan waar je nog kan verbeteren en simpel goedkoop kanalen kan toevoegen.
Succesvolle mensen houden rekening met de veranderende technologie om concurrerend te blijven, inclusief social media, maar zoals met alles, er is altijd éérst de "zoekopdracht" waarbij u altijd rekening moet houden met de resultaten, en daarmee moet handelen.  Dus onderzoek de markt en het internet om weten waar uw blinde vlekken zijn.  Blijf op de hoogte van de zaken die ten opzichte van uw succes zijn, en ook bewust van de dingen die verouderd zijn. Gebruik het internet om te veranderen wat moet worden veranderd, concurrerend te blijven lokaal en in de virtuele wereld.
U kunt gemakkelijk een klein bedrijf groter maken door het benutten van de kracht van technologie.  Vb, het bouwen van een database van bestaande klanten via e-mail adressen en dit kanaal aanwenden om ze steeds op de hoogte te houden.  Een klant moet je echt aan je binden, denk aan FB en  e-mail advertenties, tekst marketing en andere manieren die je kan gebruiken om u te helpen in contact te blijven met uw klanten en te communiceren op regelmatige basis.  Let op, u mag de nieuwste ontwikkelingen in de technologie gebruiken, maar één ding is zeker, je moet klanten willen!  In deze mobiele wereld maakt de technologie het eenvoudig om sterkere relaties te ontwikkelen, maar als je de technologie niet gebruikt, verlies je...  (dvc)
  
    
 
  LOGIN


LOKAALWEB Media
Leopold II Laan 35
9200 Dendermonde
052.20.06.62
0470.20.06.00
info@lokaalweb.be